dimarts, 23 de juny del 2009



Ja ha arribat l'estiu! Fa calor i l'aigua dels rius està molt fresca. M'agrada més que la platja. Els nens ja han acabat l'escola i jo voto per que passin un estiu com els d'abans...sense casals, ni esplais, ni llevar-se aviat al matí, ni activitats preparades...tot improvisat! Cap el poble a aburrir-se si cal! Amb la familia, els avis, els cosins, la bicicleta, la calor, el riu, la piscina...i alguna excursió improvisada per sortir de la beneïda rutina de l'estiu. Pensem que els nostres nens han de recuperar energies per tornar a l'escola el curs que vé. La millor manera és viure l'estiu a tope, però amb la calma de no haver de fer res per obligació i en bona companyia, la de la familia. Deixem als nostres fills campant lliurement que és el que els toca després de tot l'any de rutina. Recuperar l'hàbit saludable de l'estiu, com s'ha viscut sempre, escarxofat, sense la pressió del temps, ni d'anades i vingudes d'un lloc a l'altre, això és el que reivindico. Sobre l'altre temps, l'atmosfèric, ja se sap...la calor és la calor! A viure!

4 comentaris:

Emetorr1714 ha dit...

Tens tota la raó. No soporto las colonias ni els tallers d'estiu ni res de res, y que els nens vagin a cop de pitu collons!! que estan de vacances.
Et recordo dels telenoticies del cap de setmana. Ets tú la que et vas desmaiar oi?
Gracies per aquest parell de fotos, que no siguin les últimes.

Un petó

honey ha dit...

jooooo!! quina frescor.....
que donaria per esta aqui???
penja mes coses.... ens alegras la vista!!!
thanks honey

Manel Aljama ha dit...

Tens tota la raó. Les vacances són per descansar, per fer si cal el mínim, no per fer mil coses i visitar mil llocs que fan acabis més estressat...

Les fotografies són exquisites. Felicitats al fotògraf i a la persona que ha triat tot.

Emetorr1714 ha dit...

Em sembla que et comfonc amb l'Anna Lasaga oi? Tu no ets la que es va desmaiar, es ella.
Tu ets la que ens desmaias a nosaltres amb aquestes fotos.
Pengan més!!

Un petonet