dijous, 12 de juny del 2008

INDEPENDÈNCIA




Ja fa uns dies que vam poder veure aquest video per internet. El tema, com ja sabeu, ha donat bastant de sí...
Què fa una actriu com la Txe Arana donant la cara pel referèndum d'independècia a Catalunya? Quin bitxo li ha picat ara?
I es pot saber...què portava a sota de l'estelada? Aquestes son només algunes de les preguntes qu'han quedat a l'aire...
Bé, crec que si ens continuem plantejant aquest tipus de qüestions, em sembla que el camí cap al 2014 ho tenim ben fotut.
Sobretot si desde alguns sectors feministes no els cau gaire bé la proposta. Cosa molt estranya..
Només es tractava d'engegar una campanya per iniciar la carrera cap a aquesta data històrica, que ens recorda a tots els catalans que tenim l'oportunitat de dir sense por el què pensem i el què volem pel nostre país. Ha arribat l'hora de plantejar-se una qüestió important que ens pertoca a tots i crec que hem d'aprofitar aquesta oportunitat per plantejar-no's el nostre futur.
I pel que respecta a mi, seguiré considerant que és un honor interpretar papers com el de la senyoreta Independència. Qui sap si algun dia em proposen posar-me a la pell de la Llibertat, la Justícia o la Pau, altres conceptes pels que no m'importaria tampoc donar la cara.

Salut!

Aquestes son algunes de les noticies que es van publicar:

http://paper.avui.cat/article/politica/123336/una/cita/amb/txe/arana.html
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2829220
http://www.elpais.com/articulo/cataluna/tesis/Puigcercos/acaparan/ponencia/estrategica/ERC/elpepiespcat/20080422elpcat_